Lohenuistelumatkat merelle

Kalastusmatkat Itämeri. Merilohen uistelu on erittäin läheinen kalastusmuoto meille. Tärkein sesonki Suomen vesillä ajoittuu Toukokuun puolivälistä aina Juhannukseen saakka. Kalastamme lähes joka kevät myös Eteläisen Itämeren vesillä, Tanskan Bornholmissa, jossa kalastuskausi alkaa jo maalis-huhtikuussa ja saalisvarmuus on loistava. Bornholmissa olemme osallistuneet myös useana vuonna Trolling Masters Bornholm kilpailuun, joka on maailman suurin Atlantinlohen kalastuskilpailu 420 venekunnan osallistuja määrällään. Tuossa kilpailussa on tullut menestystä jopa palkintopallille saakka.

Mikäli haluat kokea todellisen kalastuksen adrenaliiniryöpyn, lähde kanssani uistelemaan suurta merilohta, ne tärpit ei unohdu koskaan. Lohenuistelumatkat räätälöidään yleensä vähintään muutaman päivän mittaisiksi retkiksi ja niitä voidaan tehdä Porissa, Ahvenanmaalla, Suomenlahdella tai Eteläisellä Itämerellä, kulloisenkin sesongin mukaan. Lohenuistelumatkoilla käytetään Axopar 28 Cabin venettä, joka on suunniteltu avomeri olosuhteisiin ja tarjoaa mukavat ja turvalliset kyydit kovemmassakin kelissä. Lohenuistelussa käytämme valmistamiamme Jackpot täkyrakseja ja väitämme että täkykalalla uistelu on tehokkain kalastusmuoto lohen uistelussa. Lohen luonnollisella syötillä tapahtuvassa uistelussa olemme järjestäneet myös kokonaisvaltaista koulutusta, niin järvillä kuin merelläkin.

Kalastusmatkan hinta Itämerellä on monen tekijän summa että hinnoittelu tehdään tapauskohtaisesti, kalastusalueen, ryhmäkoon ja keston mukaan. Kysy lisätietoja.