Heittokalastus

Heittokalastusmatkat Itä-Suomessa. Käytämme heittokalastuksessa useimmiten helposti liikuteltavaa Tracker Targa V-18 Combo venettämme, jonka vauhdista vastaa Suzukin 140 hv moottori. Veneessä on kaikki uusimmat elektroniset apuvälineet, aina viistokaikuluotaimesta nykyaikaiseen Lowrance Active Target täsmäkalastus tekniikkaan, joka on nostanut saalisvarmuuden ja kalastuksen jännittävyyden aivan uudelle tasolle. Vene on katsastettu kuudelle henkilölle, optimaalinen ryhmä aktiiviseen heittokalastukseen Trackeriin on 3-4 kalastajaa. Tracker on leveä ja vakaa kalastusvene ilman kompromisseja ja siitä löytyy kaikki tarpeellinen vetouisteluun sekä heittokalastukseen. Kalastat korotetuilta heittotasoilta ja nautit leveyden tuomasta tukevuudesta. Istut ajon aikana mukavasti kääntyvissä ja pehmustetuissa kuppi-istuimissa ja mikä parasta, saaliit voidaan laittaa elävänä kiertovesi sumppuihin ja valita päivän päätteeksi mukaan otettavat kalat. Tämä vene liikkuu moniin eri kohteisiin kätevästi Trailerilla. Todellinen aktiivisen heittokalastajan valinta.

Heittokalastusmatkat Saimaalla. Isommalle porukalle käytämme upeaa Axopar 28 Cabin venettämme, joka tilojensa ja monipuolisuutensa vuoksi soveltuu mainiosti myös heittokalastukseen jopa seitsemälle henkilölle samanaikaisesti. Axoparia liikuttaa erittäin ripeästi, remmiahdettu 350hv Mercury Verado moottori. Elektroniikkaa ja kalastusvarustusta veneeseen on asennettu erittäin kattavasti. Axopar operoi enimmäkseen Ristiinan satamasta ja vesistönoudot onnistuu laajallakin alueella Etelä-Saimaan vesillä. Tasokas valinta isommalle ryhmälle, mainio valinta esimerkiksi jigausretkiin kun ryhmä on keskisuuri.

Heittokalastusmatkat Saimaalla. Uusimpana veneenämme heittokalastusmatkoja voidaan toteuttaa jopa 12 henkilön kapasiteetilla Sylvan Mirage 8522 kalastuslautallamme, jota liikuttaa 115hv Yamaha moottori. Tämä vene on loistava valinta rennompaan kalastukseen isolle ryhmälle ja tarjoaa viihtyisät rentoutumisolosuhteet kalastuksen lomassa. Vaikka vene on luonteeltaan näyttävä Party-Fish tyyppinen alus, siinä on kuitenkin aivan täysi kalastusvarustus. Tämä on mainio valinta vaikkapa yrityksen asiakas tai virkistyspäivään, eikä näyttävyyttä puutu. Sylvanilla operoimme enimmäkseen Anttolanhovin (Halla Resort) lähivesillä, mutta kyllä se tarvittaessa liikkuu kauemmaskin. Tämä soveltuu mainiosti vaikkapa yritysten asiakasretkiin, Tyhy päiviin, polttareihin ja vaikkapa mukavuuden haluiseen rentoon veneretkeen.

Kaikissa heittokalastusveneissämme on sähköiset keulamoottorit, helppoon GPS ankkurointiin ja kattava valikoima heittokalastusvälineistöä, tavoiteltavien kalastuslajien mukaan. Myös vetouisteluvarustus automaattisine syvätakiloineen sekä autopilotteineen löytyy, unohtamatta tasokkaita ja tarkoituksenmukaisia Lowrance kaikuluotain ja karttaplotteri laitteita sekä musiikkijärjestelmiä.

Heittokalastus on saalisvarma, aktiivinen ja koukuttava kalastusmuoto, jossa tärpit todellakin tuntuu. Tule rikkomaan ennätyksesi satojen muiden asiakkaidemme tavoin.

Heittokalastusmatkan hinta alkaen 490 eur – kysy lisätietoja.