Kalastusmatkat - Saimaa ja Itämeri

Kalastusmatkat Saimaalle. Toimimme enimmäkseen Eteläisen Saimaan vesillä, mutta teemme kalastusmatkoja myös muualle Itä-Suomeen sekä Lohenuistelumatkoja Itämerelle. Olemme tarjonneet unohtumattomia kalastuselämyksiä tuhansille asiakkaillemme jo vuodesta 2006 alkaen. Meillä käytössäsi on erittäin tasokas, jopa Suomen monipuolisin venekalusto uusimmilla teknisillä apuvälineillä.Tarjoamme asiakkaillemme saalisvarmoilla kalavesillämme vetouistelu-, heittokalastus- sekä veneretkiä elinikäisen kalastusharrastuksen ja yli viidentoista vuoden kalastusopas kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Pystymme laajan yhteistyöverkostomme avulla tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin majoitukseeen, ruokailuihin, kuljetuksiin, opastettuihin kalamatkoihin ja tarvittaessa aina täyden palvelun vuokraveneisiin saakka. Vain yhteydenotto ja räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin, oli se kalastusretki, tai vaikka VIP tasoinen kalastusloma. Korkeasta laadusta huolimatta, hintamme ovat kilpailukykyiset. Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin palveluihimme kotisivuillemme.

Tule mukaan tekemään kalajutuista tosia.

Kalastusopas Saimaa

Merilohenuistelu

Merilohenuistelumatkat. Teemme uisteluretkiä kevätsesongissa myös merellä. Kalastusveneenä on käytössämme täydellinen avomerivene, Axopar 28 Cabin. Merilohenuistelu on mielestämme kalastuksen kuninkuusluokka, jossa lohitärpit on ikimuistoisia.

Lue lisää

Heittokalastus

Heittokalastusmatkat. Teemme saalisvarmoja heittokalastusretkiä, monipuolisella kalustolla, aina jäiden lähdöstä, jäiden tuloon. Heittokalastus on rajuja tärppejä ja koukuttavaa aktiivikalastusta, joko perinteiseen tai nykyaikaiseen täsmäkalastus tyyliin.

Lue lisää

Vetouistelu

Vetouistelumatkat. Teemme saalisvarmoja vetouistelumatkoja, monipuolisella huippukalustolla, aina jäiden lähdöstä, jäiden tuloon. Vetouistelu on yhdistelmä suurkaloja, rentouttavaa yhdessäoloa ja saalisvarmaa kalastusta.

Lue lisää

Kalastusalueet

Kalastusmatkat Saimaalla, pienemmillä järvillä tai Itämerellä, kaikki käy. Meillä on pitkä-aikainen kokemus kalastuksesta sisävesillä ja merialueilla ja pystymme liikuttamaan kalustoamme pitkiäkin matkoja. Suunnitellaan kalastusmatka, parhaille apajille.

Lue lisää

Vuokraveneet

Venevuokraus. Tee kalastuslomastasi täydellinen laadukkaalla vuokraveneellä, joka toimitetaan luoksesi, lasketaan vesille ja annetaan käyttöopastus. Suosittu palvelumme vuokramökeille ja omatoimiseen kalastukseen esimerkiksi opastetun kalaretken jälkeen.

Lue lisää