Vetouistelu

Vetouistelumatkat Saimaalla. Vetouistelemme runsaasti eri alueilla ja uistelu onkin erittäin saalisvarma kalastusmuoto. Vetouistelu on ollut oma elinikäinen harrastus ja sen parissa tehdään työtä myös kalastusmatkojen ulkopuolella, välinekaupan ja valmistuksen merkeissä. Vetouisteluun parhaiten sopii meidän moderni, lähes kymmenmetrinen monikäyttöveneemme Axopar 28 Cabin. Tässä veneessä on kaikki mitä voi kuvitella nykyaikaiselta kalastusveneeltä. 12″ monitoiminäyttö Lowrancelta, tutka, vhf, autopilotti, sähkötakilat automaattisella pohjanseurannalla, kolme kaikuluotainta ja keulassa Motor Guide sähkömoottori ankkurointiin ja matalan veden liikkumiseen ym. Vene on katsastettu 7 + 1 henkilölle ja hyttiin sopii matkustamaan huonomman sään aikaan jopa yhteensä kuusi henkilöä. Vene on tukeva ja todella nopea. Axopar on varustettu Mercury Verado 350 hv moottorilla joka vie venettä jopa 45 solmun huippunopeudella. Tämä vene todellakin täytyy kokea. Kyseinen venemalli on palkittu Power Boat of the year tittelillä, Dusseldorffin venemessuilla.

Axopar veneellä voidaan toteuttaa myös nopeita veneretkiä ilman kalastusta, jossa muutamassa tunnissa nähdään kattavasti Saimaan upeimmat maisemat kalliomaalauksineen ja upeine kanavineen. Näillä retkillä on myös monta potentiaalista paikkaa nähdä uhanalainen Saimaan norppa. Veneen tilat tarjoavat vetouistelun lisäksi myös mainiot mahdollisuudet heittokalastuksen harjoittamiseen ja vene on suosittu alusta jigausretkille. Tilaa on ruhtinaallisesti, joten kuhan, hauen ja ahvenen jigaus rinteiltä ja matalikoilta onnistuu tällä kalustolla aivan loistavasti. Mukavuudesta pitää huolen vesivessa sekä lämmitettävä hytti. Kesähelteillä voidaan koko katto avata ja nauttia viilentävästä ilmavirrasta. Jos paras on riittävän hyvä, niin valitse Axopar retki. Loistava valinta esimerkiksi, kaveriporukoille tai vaikkapa yritysten asiakas tai henkilöstö tilaisuuksiin.

Kaikki veneemme on varustettu autopiloteilla, pohjaa seuraavilla syvätakiloilla ja muilla uisteluvarusteilla ja uistella myös voimme kätevästi liikuteltavalla Trackerilla. Kaikissa veneissämme on kattava ja nykyaikainen elektroniikka, turvallisuus sekä kalastusvarustus.

Uistelumatkan hinta määräytyy käytettävän kaluston, ryhmäkoon, kalastusalueen ja matkan keston mukaan ja lasketaan yksilöllisesti kunkin muuttujan selvittämisen jälkeen. Ota yhteyttä niin käydään läpi tarvittavat asiat joiden perusteella saat tarjouksemme. Autamme myös majoituksen etsinnässä, kulloinkin parhaimmilta apajilta.

Uistelumatkan hinta alkaen 590 eur kysy lisätietoja.