Vuokraveneet

Venevuokraus. Vuokraamme tasokkaita moottoriveneitä, nelitahtimoottoreilla ja kaikuluotain-karttaplotteri yhdistelmälaittein varustettuna . Kuljetamme veneet haluttuun rantaan n.150km säteelle Mikkelistä ja annamme käyttöopastuksen. Minimivuokra-aika on palvelumme konseptista johtuen 3 vuorokautta ja asiakkaalla tulee olla soveltuva paikka vuokraveneelle, esim. vuokramökki. Emme vuokraa veneitä jätettäväksi yleisiin laitureihin tai satamiin.

 

Vuokraveneemme

Buster XS-R + Yamaha 20hv 4-Tahti
(Max.4 henkilöä) Veneitä 2 kpl
Hinta 3-5 päivää 135 eur/päivä tai yli 6 päivää 100 eur päivä

Buster M + Yamaha 40hp 4-tahti
(Max. 5 henkilöä) Veneitä 1 kpl
Hinta 3-5 päivää 170 eur päivä tai yli 6 päivää 140 eur/päivä

Minimivuokrausaika on kolme päivää ja kuljetusmaksu kulloisenkin etäisyyden mukaan lisätään hintaan. Kysy tarjousta haluttuun kohteeseen. Me kuljetamme veneet aina itse, koska kuljetus, nostot ja laskut ovat riskialttiita ja vaativat tiettyä erityisosaamista, joihin meillä on kymmenien vuosien kokemus.

Veneillä on täydellinen vakuutusturva ja vahingon sattuessa omavastuu osuus on 750 eur sillä poikkeuksella että mikäli vahinko estää korjauksen takia esimerkiksi kyseiselle veneelle varatun seuraavan vuokrausjakson on vahingon aiheuttaja velvollinen korvaamaan myös menetetyn vuokrahinnan, sillä vakuutusyhtiö ei korvaa keskeytystä. Mikäli oma vuokrausjakso keskeytyy itse aiheutettuun vahinkoon, vuokrahintaa ei palauteta. Mikäli vuokrausjakso keskeytyy kaluston rikkoutumiseen, pyritään tapauskohtaisesti toimittamaan korvaava vene tai palautetaan jäljellä olevan vuokra-ajan maksu. Veneissä on tarvittavat veneily- ja turvallisuusvarusteet sekä Lowrance 7-9’’ kaikuluotain ja karttaplotteriyhdistelmä, helpottamaan kalojen etsintää ja vesillä liikkumista. Veneet toimitetaan siistinä ja tankki täynnä, veneet palautetaan siistinä, täydellä tankilla tai polttoaine/siistimismaksu joudutaan perimään noudettaessa. Veneen vuokraus vaatii aiempaa veneilykokemusta.