Merilohenuistelu

Vetouistelemme runsaasti eri alueilla ja uistelu onkin erittäin saalisvarma kalastusmuoto. Vetouisteluun parhaiten sopii upouusi ja moderni, lähes kymmenmetrinen monikäyttöveneemme Axopar 28 Cabin. Tässä veneessä on kaikki mitä voi kuvitella nykyaikaiselta kalastusveneeltä. 12" monitoiminäyttö Lowrancelta, tutka, vhf, autopilotti, sähkötakilat automaattisella pohjanseurannalla, kolme kaikuluotainta ja keulassa Motor Guide sähkömoottori ankkurointiin ja matalan veden liikkumiseen ym. Vene on katsastettu 7 + 1 henkilölle ja hyttiin sopii matkustamaan huonomman sään aikaan jopa yhteensä kuusi henkilöä. Vene on tukeva ja todella nopea. Axopar on varustettu Mercury Verado 350 hv moottorilla joka vie venettä jopa 45 solmun huippunopeudella. Tämä vene todellakin täytyy kokea. Kyseinen venemalli on palkittu 2016 Power Boat of the year tittelillä, Dusseldorffin venemessuilla.

Tällä veneellä voidaan toteuttaa myös nopeita veneretkiä ilman kalastusta, jossa muutamassa tunnissa nähdään kattavasti Saimaan upeimmat maisemat kalliomaalauksineen ja upeine kanavineen. Näillä retkillä on myös monta potentiaalista paikkaa nähdä uhanalainen Saimaan norppa.

Veneen tilat tarjoavat vetouistelun lisäksi myös mainiot mahdollisuudet heittokalastuksen harjoittamiseen ja vene on suosittu alusta jigausretkille. Tilaa on ruhtinaallisesti, joten kuhan, hauen ja ahvenen jigaus rinteiltä ja matalikoilta onnistuu tällä kalustolla aivan loistavasti.

Mukavuudesta pitää huolen vesivessa sekä lämmitettävä hytti. Kesähelteillä voidaan koko katto avata ja nauttia viilentävästä ilmavirrasta.

Loistava valinta esimerkiksi yritysten asiakas tai henkilöstö tilaisuuksiin. Pyydä tarjouksemme tarpeidesti mukaiselle retkelle.